Ελληνικά English
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ
Όλα τα δαχτυλίδια είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών . . .
ΣΤΑΥΡΟΙ
Όλοι οι σταυροί είναι καμωμένοι από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και διαμάντια...
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ
Όλα τα σκουλαρίκια είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και περιέχουν ...
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ
Όλα τα μενταγιόν είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και περιέχουν ...
ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ
Όλα τα βραχιόλια είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών ...
Υπηρεσίες
 
• Πώληση χρυσών και διαμαντένιων κοσμημάτων
• Πώληση πιστοποιημένων διαμαντιών
• Δέσιμο διαμαντιών σε κοσμήματα
• Αγορά χρυσού (παλιά χρυσά κοσμήματα ή χρυσά κοσμήματα τα οποία δεν σας χρειάζονται πλέον και θα θέλατε να τα πωλήσετε ή να τα ανταλλάξετε με καινούργια)
• Παράδοση όπου εσείς επιθυμείτε στις περισσότερες αστικές και ημιαστικές περιοχές της Κύπρου, ή ασφαλισμένη αποστολή μετά από συνεννόηση μαζί σας.
• Προσωπική συνάντηση στα γραφεία μας ή εάν το επιθυμείτε σε δικό σας χώρο (κατόπιν έγκρισης από την διεύθυνση της εταιρείας)
• Επιστροφή ή αλλαγή κοσμημάτων.
• Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώληση χρυσών και διαμαντένιων κοσμημάτων
Τα κοσμήματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, είναι κατασκευασμένα μόνο από χρυσό 18 (δεκαοκτώ) καρατίων και διαμάντια.
Όλα τα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων και των διαμαντιών εμφανίζονται μαζί με τις εικόνες. Παρακαλούμε να δώσετε σημασία στις διαστάσεις των κοσμημάτων για αποφυγή ταλαιπωριών από ανταλλαγές ή επιστροφές.
Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να αγοράσετε ή να παραγγείλετε ένα από τα διαθέσιμα κοσμήματα που εμφανίζονται. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν διαθέτει καταστήματα.

Πώληση πιστοποιημένων διαμαντιών και δέσιμο διαμαντιών

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πιστοποιημένα διαμάντια διαφόρων ποιοτήτων και βάρους, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε από μόνα τους ή αν θέλετε να τα δέσετε σε σχέδια κοσμημάτων που σας προτείνουμε.
Πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν για τα διαμάντια θα βρείτε στην σχετική σελίδα για τα διαμάντια.

Αγορά χρυσών κοσμημάτων που δεν τα χρειάζεστε πλέον

Εάν έχετε παλιά ή σπασμένα χρυσά κοσμήματα που δεν τα χρειάζεστε, η εταιρεία μας τα αγοράζει (μετρητά) ή εάν επιθυμείτε τα ανταλλάζει με καινούργια από την συλλογή μας. Εμείς θα σας δώσουμε μία τιμή για τα κοσμήματα σας, και εάν την βρείτε συμφέρουσα μπορείτε να προχωρήσετε.

Παράδοση κοσμημάτων
Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους δίνοντας μας εντολή να παραδώσουμε κοσμήματα όπου εσείς θέλετε, στο γραφείο ή στο σπίτι.
Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε προσωπικά σε πολλές αστικές και ημιαστικές περιοχές της Κύπρου. Εναλλακτικά μπορεί να διευθετηθεί κατόπιν συνεννοήσεως ασφαλισμένη αποστολή των κοσμημάτων. Φυσικά, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία μας.

Προσωπική συνάντηση
Αντιλαμβανόμαστε ότι για ακριβά κοσμήματα και διαμάντια θα θέλατε περισσότερες εξηγήσεις και επιπρόσθετα θα θέλατε να τα δείτε από κοντά. Είμαστε στη διάθεση σας για ραντεβού στο γραφείο μας ή υπό προϋποθέσεις, στον δικό σας χώρο.

Επιστροφή ή αλλαγή αγοράς

Μπορείτε να μας επιστρέψετε την αγορά σας στα γραφεία μας για να πάρετε πίσω τα λεφτά σας ή για να αλλάξετε το κόσμημα, με την προϋπόθεση ότι το κόσμημα θα επιστραφεί εντός είκοσι ημερών από την ημερομηνία παράδοσης και θα είναι στην ίδια κατάσταση που είχε όταν έγινε η πώληση. Περιορισμός στην επιστροφή υπάρχει μόνο στα διαμάντια, τα οποία έρχονται σφραγισμένα και πιστοποιημένα από τα εργαστήρια. Όταν ανοιχτούν δεν μπορούν να επιστραφούν.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον Παγκύπριο αριθμό 77776010 ή με Φαξ στον αριθμό 22106688 ή να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση info@goldanddiamond.com.cy