Ελληνικά English
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ
Όλα τα δαχτυλίδια είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών . . .
ΣΤΑΥΡΟΙ
Όλοι οι σταυροί είναι καμωμένοι από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και διαμάντια...
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ
Όλα τα σκουλαρίκια είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και περιέχουν ...
ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ
Όλα τα μενταγιόν είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών και περιέχουν ...
ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ
Όλα τα βραχιόλια είναι καμωμένα από λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατιών ...
Eταιρεία
 
Η εταιρεία PG & AM GOLD & DIAMONDS TRADING LTD ιδρύθηκε στην Κύπρο τον Μάιο του 2009 και άρχισε δραστηριότητες τον Νοέμβριο του 2009.
Η ιστοσελίδα ξεκίνησε λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2009.

Αριθμός εγγραφής εταιρείας στον Έφορο Εταιρειών :
250046
Αριθμός Φορολογικής Ταυτότητας της εταιρείας : 12250046 C
Αριθμός Μητρώου Φ.Π.Α. : 10250046 A

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Δεν διαθέτουμε κατάστημα και κατά συνέπια δεν επιβαρύνουμε τις τιμές με τα συναφή έξοδα. Διαθέτουμε όμως απεριόριστο χρόνο για να συναντηθούμε, είτε στο γραφείο μας είτε στον δικό σας χώρο (εάν η εταιρεία το εγκρίνει) για να σας εξυπηρετήσουμε. Εκτός από την απευθείας αγορά που μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα και να σας σταλεί η αγορά σας με ασφαλισμένη αποστολή χωρίς επιπλέον χρέωση, μπορούμε ακόμα να παραδώσουμε το κόσμημα ή το διαμάντι που θα επιλέξετε σε όποιον εσείς θέλετε, εντυπωσιάζοντας ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους.
Κυριότερος στόχος μας είναι να πληρώνει ο πελάτης μας την πραγματική αξία αυτού που αγοράζει. Όπως θα διαβάσετε στις σελίδες μας, τα διαμάντια διαφέρουν. Μια μικρή διαφορά στην καθαρότητα π.χ., μπορεί να συνεπάγετε μεγάλη διαφορά στην τιμή. Για αυτό και τα διαμάντια μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά ανεξάρτητων εργαστηρίων διεθνώς αναγνωρισμένων.